Do Not Sell My Personal Information
Home // Arhiva // 100.000 de like-uri în câteva ore. Inna a dat peste cap Instagram-ul cu o fotografie de la piscină

100.000 de like-uri în câteva ore. Inna a dat peste cap Instagram-ul cu o fotografie de la piscină

Inna îmbină utilul cu plăcutul și a profitat de vremea frumoasă, pentru o sesiune de bronz natural. Artista este în Cipru, unde a cântat la un eveniment privat, iar înainte de cântare și-a încărcat bateriile la piscină. 

Publicat: 14 iunie 2021, 7:05

Inna a postat pe Instagram o fotografie cu ea în costum de baie, iar cei care o urmăresc acolo au înroșit butonul de like. Artista a purtat un costum de baie din două piese, negru, iar fotografia pe care a publicat-o pe feed a adunat peste 100.000 de like-uri în mai puțin de 24 de ore. Admiratorii ei din toate colțurile lumii au copleșit-o cu aprecieri și comentarii la fotografie. Inna este într-o formă de zile mari, iar acest lucru se vede în fiecare fotografie pe care o postează.

Inna, în cea mai provocatoare ipostază de până acum. A renunțat la tricou într-un pictorial pentru o revistă

Din punct de vedere muzical, Inna traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră. A lansat a treia piesă din 2021, iar videoclipul a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube în două zile. Primul milion de views a fost bifat în mai puțin de 24 de ore de la lansare. Clipul a intrat deja în Trending, iar piesa ”Maza” are mari șanse să depășească performanța stabilită de ”Flashbacks”, care a adunat 18 milioane de views în trei luni și a fost printre cele mai căutate melodii pe Shazam în Rusia și Ucraina. 

 

PARTENERI