Reclamă

(P) De la începător la expert: Un ghid către dominanța asupra meselor de blackjack online

După cum bine știi, jocul de blackjack necesită pricepere și îndemânare. Într-adevăr, mecanica principală a acestuia se învârte în jurul șansei, norocului. Totuși, deciziile luate de jucător sunt foarte importante și nu sunt doar noroc pur.

author Andreea Moldoveanu
Andreea Moldoveanu
Publicat: 30 august 2023, 4:15
(P) De la începător la expert: Un ghid către dominanța asupra meselor de blackjack online
Astfel, când vine vorba de blackjack online, există posibilitatea de a deveni expert, profesionist / pixabay.com

Află câteva lucruri despre dominanța asupra meselor de blackjack online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, când vine vorba de blackjack online, există posibilitatea de a deveni expert, profesionist. Există, de altfel, numeroase strategii pe care le poți aplica pentru a deveni mai bun. Totuși, este evident că trebuie să ai o fundație solidă și câteva ore bune de joc sub centură.

Dominanța asupra meselor de blackjack online. Cum se joacă jocul de blackjack?

Nu devii un profesionisti peste noapte. Totuși, informațiile de mai jos te vor ajuta să atingi acest statut poate puțin mai repede!

Regulile sunt incredibil de simple. Dealer-ul oferă cărți la cererea fiecărui jucător, pe rând. Jucătorii trebuie să obțină 21 de puncte prin intermediul valorii cărților. Când un jucător face 21 de puncte, runda se termină. Când toți jucătorii refuză să mai primească o carte, runda se termină. Se ia în calcul cel mai mare punctaj. Când un jucător depășește 21 de puncte, acesta este eliminat.

Trebuie menționat și faptul că dealer-ul este, la rândul său, un jucător.

Totul este foarte simplu până acum, nu? Da, așa este. Prin urmare, este de așteptat faptul că strategiile și tacticile aferente jocului de blackjack sunt mult mai complicate.

Strategii pentru a deveni un profesionist!

Iată câteva dintre cele mai cunoscute strategii pe care le poți aplica și în cadrul unei runde de blackjack online. Nu uita de cel mai important lucru, totuși – anume să te distrezi.

  • Trebuie să râmăi mereu concentrat – blackjack nu este numai un joc strategic. Acesta este și un test al memoriei. Dacă ai în vedere toate cărțile jucate până într-un anumit moment, poți estima valoarea următoarei cărți. Este și mai dificil să rămâi concentrat în mediul online deoarece jocurile sunt mai rapide.
  • Identifică plictiseala și ia decizia corectă – în jocul de blackjack, plictiseala și frustrarea sunt sinonime cu un joc pierdut. Atunci când acestea apar, trebuie să părăsești masa de blackjack online cât mai curând.
  • Așteptări, estimate de câștig – blackjack este marcat de câștiguri și pierderi. În funcție de noroc și experiență, poți avea parte de multe câștiguri. Astfel, trebuie să știi când să te oprești. Controlul este un aspect important al oricărui joc de noroc.
  • Ajustează pariul corespunzător – dacă ești norocos, poți crește miza. Apoi, când pierzi o rundă, te întorci la pariul inițial. Aceaste mișcări te pot ajuta să pui bazele unui fond generos. De fiecare dată când ai mai multe runde câștigătoare, crește treptat miza. Este spre beneficiul tău.

Acestea au fost câteva strategii generale, pentru orice jucător, indiferent de nivelul de experiență. Apoi, pentru a învăța și mai mult, trebuie să înțelegi bine termenii și mecanicile de bază ale jocului.

Dominanța asupra meselor de blackjack online. Hit, Stand, Double Down și Split

Acestea sunt principalele patru acțiuni pe care le poți realiza în timpul unei runde de blackjack online. Hit îți oferă o carte. Stand marchează faptul că nu vrei să mai primești cărți. Double Down implică faptul că vrei să crești valoarea pariului înainte de a cere cărți. Split poate fi utilizat atunci când primele două cărți au aceeași valoare. Split îți oferă șansa de a juca câte o carte în runde diferite, îmbunătățindu-ți astfel șansele de succes.

Cum joci în jurul acestor reguli și caracteristici?

  • Cărțile dealerului – trebuie să fii foarte atent la acestea și să le interpretezi ca atare. De exemplu, dacă dealerul are o carte cu o valoarea mai mare, jucătorul poate cere cărți. De ce? Pentru că șansele ca dealerul să treacă de 21 și să piardă sunt mai mari. Totuși, dealerul cu o carte de valoare mică trebuie analizat cu atenție. Atunci, jocul devine interesant!
  • Double Down – evident, vei dubla pariul inițial doar atunci când ai cărți bune de început. Acestea sunt reprezentate de valori precum 9, 10 și 11. Evident, acestea îți oferă cea mai mare șansă de câștig. Desigur, nu aplici Double Down în blackjack online decât atunci când dealerul are cărți cu valoare mică. Șansele acestuia de a realiza 21 de puncte sunt mai mari.
  • Split – este recomandat să aplici Split de fiecare dată când dealerul are o carte cu valoare mică, din moment ce deja ai un avantaj. Dacă dealerul are cărți cu o valoare de 10 puncte sau mai mult, nu ar trebui să faci Split. Profesioniștii recomandă mereu împărțirea unei perechi de ași. Aceștia, având valoarea cea mai mare, îți oferă șanse reale de a câștiga două runde la rând.
  • Garanția pariului – jucătorii se pot bucura de un fel de asigurare. Mai exact, aceștia pot paria pe faptul că dealerul are blackjack, anume că va câștiga. Atunci, pariul jucătorului se înjumătățește. Este recomandată utilizarea garanției atunci când dealerul are 10 sau 11 puncte. De regulă, profesioniștii recomandă ignorarea acestei caracteristici în baza motivului că nu are un scop final clar.

Restul este doar experiență! Pentru a învăța și aplica cât mai bine cele menționate, trebuie pur și simplu să joci cât mai mult și să te distrezi!

Recomandările ZUTV.ro
1
Selena Gomez este cea mai populară cântăreață din SUA de pe TikTok în 2023. Aici poartă o rochie elegantă, neagră cu decolteu din blană argintie
Selena Gomez este cea mai populară cântăreață din SUA de pe TikTok în 2023. Pe ce loc este la nivel mondial
Selena a avut cei mai activi fani de pe TikTok în acest an, potrivit unui raport lansat de platforma de videoclipuri. De aceea, Selena Gomez este cea mai populară cântăreață din SUA de pe...
Selena Gomez este cea mai populară cântăreață din SUA de pe TikTok în 2023. Pe ce loc este la nivel mondial
2
Cea de-a 38-a ediție a Premiilor Discul de Aur și-a dezvăluit nominalizații. Jungkook, Jimin și Jisoo se luptă pentru Best Digital Song. Aici BTS dansează pe stradă în costume negru cu galben
Cea de-a 38-a ediție a Premiilor Discul de Aur și-a dezvăluit nominalizații. Jungkook, Jimin și Jisoo se luptă pentru Best Digital Song
Pe 5 decembrie, cea de-a 38-a ediție a Premiilor Discul de Aur și-a dezvăluit nominalizații. Printre cei care vor avea emoții pe 6 ianuarie 2024 se numără NewJeans, SEVENTEEN, STAYC, Stray Kids, ENHYPEN și...
Cea de-a 38-a ediție a Premiilor Discul de Aur și-a dezvăluit nominalizații. Jungkook, Jimin și Jisoo se luptă pentru Best Digital Song
3
Selena Gomez iubește din nou. Aici este pe scenă și poartă o rochie de catifea verde închis
Selena Gomez iubește din nou. Vedeta a confirmat că se întâlnește cu Benny Blanco
Fanii cântăreței sunt în culmea fericii. Selena Gomez iubește din nou. Ea și cel care i-a cucerit inima au lucrat împreună la single-ul de mare success, “Single Soon”. Acum poate spune cu toată încrederea...
Selena Gomez iubește din nou. Vedeta a confirmat că se întâlnește cu Benny Blanco
4
Paris Hilton îmbrăcată într-o rochie albastră deschis cu alb
Paris Hilton este „îndrăgostită până peste cap” de fiica ei. Vedeta a organizat o petrecere de sărbători în Los Angeles
Paris Hilton este „îndrăgostită până peste cap” de fiica ei, London. Vedeta în vârstă de 42 de ani și-a găsit „sufletul pereche” în soțul ei, Carter Reum, și iubește să fie mamă. Paris este...
Paris Hilton este „îndrăgostită până peste cap” de fiica ei. Vedeta a organizat o petrecere de sărbători în Los Angeles
5
Trupa BTS îmbrăcată la fel
Patru membri din BTS se pregătesc să înceapă serviciul militar în Coreea de Sud. Fanii așteaptă cu nerăbdare ca trupa să se reunească
Patru membri din BTS se pregătesc să înceapă serviciul militar în Coreea de Sud. Jimin, V, Jungkook și RM se alătură lui Jin, Suga și J-Hope pentru a-și îndeplini obligațiile față de țară. BTS...
Patru membri din BTS se pregătesc să înceapă serviciul militar în Coreea de Sud. Fanii așteaptă cu nerăbdare ca trupa să se reunească
Parteneri
×