Mulți consideră că legea anti-fumat ar mai fi putut aștepta, în România fiind lucruri mult mai importante care ar fi trebuit rezolvate și care să fie o prioritate pentru politicienii noștri.

Fumătorii sunt disperați: se roagă de ciobani să vină să protesteze pentru legea antifumat ca să o abroge!


   Am realizat o listă de doar opt lucruri care pot fi mai periculoase decât fumatul și pentru care ar trebui luate măsuri, pe viitor:
 
 -Alcoolul. Da, câte crime sau violențe ați auzit că s-au întâmplat pentru că a fumat mai mult de cinci țigări?
 
 -E-urile. Ele sunt peste tot, în carne, în eugenii, în chips-uri, în cremvursti, în orice aliment și cu timpul aceste substanțe chimice pot duce la cancer. Nu sunt interzise.
 
 -Manelele. Se consumă la greu în spații închise și sunt extrem de nocive intelectului și dezvoltării personale.
 
 -Spitalele românești. Cum așa? Spitalele din România sunt cele mai periculoase, pentru că puteți lua oricând alți viruși deși nu ar trebui să se întâmple acest lucru.
 
 -Excesul de sare, zahăr și grăsimi. Da, e foarte periculos, doar de aceea apare acest avertisment peste tot la televiziuni.
 
 -Corupția. Știm deja de ce corupția este mult mai periculoasă decât fumatul.
 
 -Birocrația. De ce și birocrația? Pentru că pierdem mai mult timp din viață încercând să ne plătim taxele decât orice altă țară din lume. Iar birocrația dă ocazia corupției să se dezvolte.
 
 -Nesimțirea și incompetența. Da, aceste atribute sunt mult mai periculoase decât consumul de tutun și pot genera mult mai multe victime și rău în lume.
 
 Mai aveți și alte propuneri?