ZU COMEDY

TOP 8 alte lucruri care sunt mai periculoase decât fumatul!

 Mulți consideră că legea anti-fumat ar mai fi putut aștepta, în România fiind lucruri mult mai importante care ar fi trebuit rezolvate și care să fie o prioritate pentru politicienii noștri.

Fumătorii sunt disperați: se roagă de ciobani să vină să protesteze pentru legea antifumat ca să o abroge!


   Am realizat o listă de doar opt lucruri care pot fi mai periculoase decât fumatul și pentru care ar trebui luate măsuri, pe viitor:
 
 -Alcoolul. Da, câte crime sau violențe ați auzit că s-au întâmplat pentru că a fumat mai mult de cinci țigări?
 
 -E-urile. Ele sunt peste tot, în carne, în eugenii, în chips-uri, în cremvursti, în orice aliment și cu timpul aceste substanțe chimice pot duce la cancer. Nu sunt interzise.
 
 -Manelele. Se consumă la greu în spații închise și sunt extrem de nocive intelectului și dezvoltării personale.
 
 -Spitalele românești. Cum așa? Spitalele din România sunt cele mai periculoase, pentru că puteți lua oricând alți viruși deși nu ar trebui să se întâmple acest lucru.
 
 -Excesul de sare, zahăr și grăsimi. Da, e foarte periculos, doar de aceea apare acest avertisment peste tot la televiziuni.
 
 -Corupția. Știm deja de ce corupția este mult mai periculoasă decât fumatul.
 
 -Birocrația. De ce și birocrația? Pentru că pierdem mai mult timp din viață încercând să ne plătim taxele decât orice altă țară din lume. Iar birocrația dă ocazia corupției să se dezvolte.
 
 -Nesimțirea și incompetența. Da, aceste atribute sunt mult mai periculoase decât consumul de tutun și pot genera mult mai multe victime și rău în lume.
 
 Mai aveți și alte propuneri?

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN ZU COMEDY