STAR BLOG

Preţul celebrităţii

0 comentarii  •  de Alina Eremia

De mică am fost pasionată de muzică şi mi-am dorit ca piesele mele să fie pe buzele tuturor. Visam la momentul în care o să cânt în faţa a mii de oameni şi la momentul în care o să-mi aud vocea la radio. Părinţii mei m-au susţinut constant şi, deşi am mers la multe concursuri, niciodată nu m-am gândit la implicaţiile media ale meseriei mele.

Îmi place să spun despre mine că sunt o artistă, nu vreau să fiu vedetă. Recent am început să mă obişnuiesc cu faptul că oamenii mă recunosc pe stradă. La început eram tare stângace şi aş vrea să ştiţi despre mine că sunt în esenţă o fată timidă care a trecut peste acest complex pentru că a învăţat să facă asta.

Momentul în care am realizat ce se întâmplă a fost în perioada în care mergem alături de colegi mei din Lala Band în turneu în ţară. Atunci am conştientizat de fapt cât de mulţi oameni ne urmăresc şi câţi oameni sunt inspiraţi de ceea ce facem noi. Deşi mi se spusese în repetate rânduri că o să se întâmple asta, recunosc, m-am emoţionat. Cumva acest lucru, să ştiţi, m-a făcut mai responabilă şi m-a făcut să conștientizez că vreau să vă inspir să faceţi lucruri frumoase, să fiţi mai buni şi să iubiţi.

Cu drag, Alina Eremia!

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN STAR BLOG