STAR BLOG

Mircea mi-a spus că "Dragostea Doare"

0 comentarii  •  de Alina Eremia

În urmă cu o săptămâna Mircea, şi-a lansat noul lui single, "Dragostea Doare". Mulţi dintre voi ştiu deja că noi doi suntem extrem de apropiaţi, iar eu ţin foarte mult la Mircea şi mă bucur că este fratele meu!!!

L-am încurajat să îşi facă un proiect muzical, aşa că eu sunt cu ochii şi mai ales urechile pe tot ce face el. Va mărturisesc că sunt prima care aude piesele lui Mircea şi discutăm despre ele, mă bucur că lucrează şi cu băieţii de la Golden Boy Society şi că vouă vă place tare mult rezultatul. Peste 400.000 de vizualizări într-o săptămâna, sunteţi tari!!!

Dacă ne urmăriţi pe paginile noastre de facebook, ştiţi deja că am fost la filmările videoclipului "Dragostea Doare" şi astăzi am decis să vă arăt câteva cadre pe care nu le ştiţi. Personal, piesa îmi place foarte mult, iar clipul, simplu şi de efect, nu-ţi distrage atenţia de la versuri. Şi pentru că îmi place să vă spun ce se întâmplă în casa Eremia, fetelor, Mircea s-a apucat de dans. Deci în curând o să vedeţi coregrafii noi de la el, dar îi las lui onoarea să le posteze!

PS: eu l-am învăţat să meargă pe freewheel!

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN STAR BLOG