STAR BLOG

Martie este despre #DulceAmar!

0 comentarii  •  de Alina Eremia

V-am spus că vă iubesc? Şi v-am mai spus că vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare? Cred că da! Doar că vreau să nu uitaţi asta niciodată, aşa că am de gând să vă tot reamintesc. 

#DulceAmar este colabrarea la care am lucrat alături de DJ Sava şi What’s Up, colaborare de care sunt extrem de încântată şi mă bucur să văd că şi vouă vă place. Recunosc, am lucrat în secret la acest proiect de anul trecut şi nu am împărtăşit cu voi toate detaliile pentru că-mi place să vă surprind. Voi aţi dat play, share şi împreună am făcut din această poveste, o nouă piesă care se aude peste tot. 

Vă citesc mesajele, comentariile şi vă spun că abia aştept să auziţi noul meu single, dar până atunci să ne întoarcem la câteva poveşti din culise pe care nu aveţi de unde să le ştiţi. Sunteţi pregătiţi?

Cea mai mare provocare a fost schimbarea de look pentru că este total diferit de ce aţi văzut la mine până acum. Vă mărturisesc că am filmat 22 de ore şi a fost obositor, dar plăcut pentru că ştiam că o să vă placă rezultatul. Puţini dintre voi ştiu că am filmat şi la Buzău, acolo ne-am făcut propria petrecere în singurul club-autobuz din România. Mă gândesc să-mi fac ziua de naştere în acel autobuz. Vouă cum vi se pare ideea? Mie îmi surâde! 

Dragilor, până la următorul articol, vă doresc o primăvară frumoasă şi nu uitaţi să pregătiţi surprize frumoase pentru mamele voastre, urmează 8 martie!  

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN STAR BLOG