Un filmuleț realizat de un student face pe toată lumea să plângă în ultimele zile. A devenit viral după ce Adidas nu l-a băgat în seamă. Povestea e una extrem de emoționantă, dar felul în care a fost realizat clipul are o poveste la fel de interesantă.

VIDEO: Asta e cea mai frumoasă reclamă de Crăciun de anul trecut

Eugen Merher are 26 de ani și studiază producția cinematografică. El a realizat o reclamă de 1:40 minute care nu are cum să nu te miște, oricât de puternic ai fi. Filmulețul spune povestea unui fost maratonist german, ajuns la bătrânețe. Fostul sportiv de performanță trăiește într-un azil de bătrâni și pare că existența lui nu mai are sens. Până într-o zi, când găsește vechii lui pantofi sport Adidas cu care se antrena și câștiga maratoane.

Cum s-ar numi cele mai tari filme din 2016 dacă ar avea titluri SINCERE

Încearcă de mai multe ori să evadeze, și la propriu, și la figurat, dar personalul din sanatoriu îl oprește înainte să iasă pe ușă. Până într-o zi când ceilalți tovarăși îl ajută să evadeze și să simtă din nou cum e să trăiești și să alergi.

Mesajul din final e foarte simplu, dar profund: ”Break free!” De la poveste, până la montaj și muzică, filmulețul nu are cum să te lase indiferent. Pe cei de la Adidas i-a lăsat. Eugen, creatorul reclamei, a povestit pentru Huffington Post că a trimis clipul la departamentul de comunicare al Adidas, dar nu a primit niciun răspuns. Acum, după ce a devenit viral, probabil că gigantul producător de echipamente sportive regretă că nu l-a băgat în seamă.

TOP 10 cele mai piratate filme în 2016

Reclama a fost urcată pe YouTube la jumătatea lunii decembrie și are deja două milioane de vizualizări. Te avertizăm, s-ar putea să lăcrimezi, dar trebuie neapărat să vezi asta!