Ascultă ce-ți spunem noi: show-ul Deliei de la Sala Palatului va fi epic. E-PIC! Concertul Welcome To Deliria e deja sold out. Biletele pentru cel din 2 aprilie au fost vândute în primele două săptămâni. Cele pentru cântarea din 3 aprilie s-au dat la fel ca pâinea caldă. 

VIDEOCLIP NOU: Taxi & Delia - Atât de trist

Nu mai găsești bilete decât ”la negru”, adică pe net, la suprapreț. Codin Maticiuc, prieten apropiat al Deliei, a dezvăluit pe blogul lui câteva detalii din ”bucătăria” concertului. Dacă ți-ai luat deja bilet s-o vezi pe Deliria, îți dăm motive să te bucuri. Dacă nu ți-au luat, îți dăm motive să-ți bagi unghia în gât că-l ratezi. Ia cu pâine:

FOTO: Delia e brunetă pe coperta noului album. Îți place cum îi stă?

1. Staff-ul este format din 216 oameni și 9 camioane de echipament tehnic. Toată nebunia costă 200 000 de euro.

2. Tehnologia și efectele 3D vor fi o premieră în România. Dacă anul trecut Delia a zburat pe deasupra sălii, acum așteaptă-te la ceva și mai tare!

3. Mulți invitați surpriză. Vă spunem doar atât: Carla's Dreams și Deepcentral. Restul sunt surpriză, normal.

4. În timpul concertului se va realiza un clip cu publicul și cu mai multe personaje, un fel de alter ego-uri ale Deliei.

Cele mai tari MEME despre legea anti fumat inspirate din hiturile Most Wanted

5. Delia lansează albumul ”Deliria”, care va conține hituri pe care le știi deja, dar și șase piese noi.

6. Din ”Welcome to Deliria” se va face ”Essence of Deliria”, un spectacol care va aduna la un loc cele mai bune momente.

7. Cei care și-au luat bilete VIP vor fi serviți cu sushi și șampanie, vor primi albumul cu autograf de la Delia și vor avea acces la after party. 

Mai vrei? E DELIA, ce motiv mai bun de atât să-ți dăm? Aaa, să nu uităm: Radio ZU și ZU TV sunt parteneri. :)