Lifestyle

VIDEO. Cum să te machiezi ca să arăţi PERFECT în club. R U ready to party?

A început deja weekendul şi dacă ai de gând să mergi în club, nu poţi să te duci oricum. Ca să petreci "zid" trebuie să te simţi bine. Şi ca să te simţi bine, trebuie să arăţi bine. Şi poate ai nevoie de câteva ponturi pentru asta.

În weekend petreci cu ZU Party în București și Călărași. R U ready?

Fetelor, dacă vreţi să străluciţi la propriu în luminile din club, trebuie să ştiţi câteva trucuri.

Renunţaţi la subtilitate

Chiar dacă îţi place să te machiezi natural, e indicat să renunţi la asta măcar când mergi în club. Dacă nu vrei să fii mai ştearsă decât unul dintre şerveţelele care zboară pe acolo.

Alegeţi culori îndrăzneţe

Pentru o seară în club, orice culoare care iese în evidenţă te va pune în centrul atenţiei. Bine, nu trebuie să exagerezi şi să arăţi ca un clovn. Ştii tu despre ce vorbim. Nuanţele de roşu, maro sau albastru sunt perfecte. Dacă tu crezi că mergi la sigur cu negru, te înşeli.

Jucaţi-vă cu umbrele

Îţi dăm voie să foloseşti negru sau farduri închise doar pentru a crea umbre care să-ţi scoată şi mai mult în evidenţă ochii.

Sclipiciul "rullz"

Pentru o noapte în club trebuie să-ţi faci curaj şi să foloseşti fard sau geluri cu sclipici. Sau chiar o pudră sidefată care să dea luminozitate prin părţile esenţiale. Nici prea prea, nici foarte foarte. Suficient cât să străluceşti în luminile de acolo.

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle