Adele e una dintre artistele complete, care pot să cânte orice, la orice oră. Are un stil care o face specială și nu dă doi bani pe standardele actuale de frumusețe. A spus dintotdeauna că nu o deranjează greutatea ei și că nu își propune să se încadreze în tipare, pentru că măsurile ideale nu au de-a face cu vocea.

OFICIAL! Adele s-a măritat în secret. Uite cum s-a dat de gol!

Cu toate acestea, Adele și-a propus să facă o schimbare în 2012, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Angelo, și a început să slăbească. A renunțat inițial la zahăr și la fumat, apoi și-a angajat un antrenor personal și a început o dietă bazată pe proteine. Așa se face că la Gala Premiilor Grammy de anul acesta, Adele a fost într-o formă de zile mari și a strălucit într-o rochie lungă, verde smarald.

Dieta care a funcționat, în cazul ei, este The Sirtfood Diet. Are două faze, este bazată pe proteine și săracă în calorii. Doi britanici au creat-o și au scris și o carte despre ea. Printre alimentele permise în dietă se numără ciocolata neagră și vinul roșu.

Adele, la un pas de cel mai mare FAIL pe scenă. S-a enervat și s-a oprit din cântat

Dacă vrei să o încerci, găsești pe net o mulțime de informații. Ar trebui să știi că nu e recomandată pentru toată lumea și e de preferat să se consulți cu un medic înainte. Dieta presupune o schimbare drastică a stilului de viață și trecerea de la un meniu bogat în calorii, la o dietă săracă, în care ai voie să consumi doar 1000-1500 de calorii pe zi.