Cei care îl urmărescu cu atenție pe Drake, sigur au observat că rapperul a făcut o pasiune pentru artiștii anilor 2000. După ce a urcat pe scenă alături de Backstreet Boys, Drake a adus-o pe Nelly Furtado la unul dintre concertele lui.

Nelly Furtado este una dintre artistele care rupea norma la începutul anilor 2000. Toată lumea își amintește de bruneta care cântă cu the bad boys, printre care și Timberland. Timpul a trecut, iar Nelly a cedat locul altor artiști în topuri. Totuși, Drake s-a gândit să le facă o surpriză nostalgicilor și a adus-o pe Furtado pe scenă.

Anul acesta, Nelly Furtado împlinește 44 de ani, însa arată la fel de bine ca atunci când avea 20 și puțin. Nelly a urcat vizibil emoționată pe scenă alături de Drake. Artișții au cântat una dintre cele mai de succes piese din repertoriul lui Furtado și anume, „I’m like a bird”. Fanii au pornit imediat telefoanele, iar momentul din Toronto este deja viral pe TikTok.

 

Drake a scris istorie și alături de Backstreet Boys

Backstreet Boys a revenit. Asta nu putea fi marcat mai bine decât cu un concert în orașul natal, Toronto. Băieții au cântat pe scena amplasată la Budweiser Center. Acela a fost momentul în care l-au adus în fața publicului pe „cel de-al șaselea membru”. Drake. Rapperul a urcat pe scenă și a cântat alături de Backstreet Boys piesa „I want it thay way”, una dintre cele mai tari piese din toate timpurile, așa cum i-a spus Drizzy.

Alegerea piesei și a momentului nu a fost deloc una întâmplătoare. Drake a profitat de situație și le-a explicat tuturor celor prezenți de ce „I want that way” este specială pentru el, dar și pentru cariera sa.

„La 13 ani, am avut bar mitzvah (ritual evreiesc). Atunci, pentru prima dată, fata de care îmi plăcea a venit la mine în timp ce se auzea cea mai tare piesă din lume. M-a întrebat dacă vreau să dansez. A fost pentru prima dată când m-am simțit împlinit și când am știut că am o șansă să fiu cool.”

În Toronto, Drake a adus-o pe scenă pe Nelly Furtado. Artiștii au cântat două piese împreună și au ajuns virali
Drake