Delia s-a plictisit repede de părul blond cu reflexii roz și a făcut o schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul în două culori și e cel mai îndrăzneț look pe care l-a adoptat până acum. 

Delia și-a surprins fanii de pe Instagram cu o nouă înfățișare. Artista și-a vopsit jumătate din păr șaten și cealaltă jumătate a rămas blondă și a postat pe feed primele imagini cu noul look. Dacă la început ai putea avea impresia că este o perucă și că Delia a apelat la acest truc pentru a-și induce în eroare urmăritorii, dacă dai swipe la fotografii, te vei convinge că schimbarea este pe bune. 

#Ageism. Delia a luat atitudine pe Instagram și îi taxează dur pe cei care fac asta. Ce a supărat-o?

Într-una dintre fotografii, Delia apare pe scaunul de la coafor, cu părul ud, proaspăt spălat după vopsire. Se poate vedea foarte bine că este părul ei și că schimbarea este una cât se poate de pe bune. Este pentru prima dată când Delia alege o nuanță atât de închisă pentru păr. De când s-a lansat, artista a avut tot timpul părul blond sau colorat în nuanțe puternice. Acum, a decis că e momentul să încerce altceva și trebuie să recunoaștem că look-ul pentru care a optat e unul extrem de original. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)