Cinefilii din toată lumea sărbătoresc astăzi, 21 octombrie 2015, ziua în care personajele din trilogia "Înapoi în viitor/Back to the future" călătoresc în viitor.

 LOL: Cum vor arăta știrile din România anilor 2050!

Evident, nu puteam sa trecem peste aceasta zi speciala cand doctorul Brown, Marty McFly şi Jennifer au coborât pe Hill Valley (California) din maşina timpului DeLorean în cel de-al doilea film din trilogia "Înapoi în viitor/Back to the Future".  Noi am pregătit și câteva glume legate de acest film în caz că acțiunea din film ar fi avut loc în România.

  1.Românii celebrează 30 de ani de când nu au metrou în Drumul Taberei.

  2.Pentru a celebra Back to the future Day, în blocuri s-au pus la maxim manele vintage.

  3.Mulți străini ne vizitează zilele acestea pentru că în România nu prea au evoluat mult lucrurile și atmosfera e cea a anilor 1985, ca în filmul Back to the future.

  4.Există o legendă că în România există Mașina Timpului dar funcționează doar pentru călătorii în trecut, pentru viitor trebuie să ieși din țară.

  5.Guvernul se laudă că nouă nu ne trebuie mașina timpului pentru că va inaugura în curând autostrada timpului, autostrada care a necesitat cel mai mult timp din lume pentru a fi construită!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.