Nu știai ce îți rezervă astrele astăzi? Astrologul nostru de weekend a realizat cum se manifesta zodiile in ziua de vineri! Am transcris mai jos ce am citit în stele despre cum se bucură românii că este Vineri în funcție de zodie:

BERBEC: Doamne, în sfârșit, după 94 de ore a venit și ziua de vineri!

TAUR: Vineri, Vineri, Vineri, Vineri, Vineri, așa ar trebui să fie zilele săptămânii ideale până intrăm în weekend.

GEMENI: Luni, trei zile până vineri, marți, hai că este aproape joi, miercuri, încă puțin și e deja joi, joi, e vinerea mică, vineeeeeeeeri, bineeeeeri!

RAC: Sfântă Vineri! Slavă Domnului, am supraviețuit patru zile păcătoase.

LEU: Ce bine că este vineri pentru că joi am stat degeaba într-un meeting unde pregătisem o prezentare pe care am finalizat-o miercuri deși deadline-ul era marți, dar luni nu am avut chef de nimic.

FECIOARĂ: Friday!!! Funday!! Vineeeri! Ce zi e astăzi? E vineeeeri! Este sigurul lucrul pe care îl gândești și spui oricui te întreabă ceva în această zi binecuvântată.

Dristoroscop! Cum să comanzi o shaorma în funcție de zodie!

BALANTĂ: Ce zi îmi place cel mai mult? Să mă gândesc....cred că este ...Vineeeeri! Normal că vineri și bineînțeles, toate celelalte zile ale săptămânii dacă am concediu.

SCORPION: VINEEEEERI, parcă nu mai veneai! Te aștept de patru zile, zile lungi ca de post! Bine ai venit, draga mea zi de vineri!

SĂGETĂTOR: Eu, umanoid din zodia Săgetător, de pe Planeta Sagiterra, combatant Ezoteric Complet și Corect Definit din punct de vedere Ezoteric prin rangul Ezoteric precum și prin dinstinctile Ezoterice care mi-au fost conferite complet și corect definite din punct de vedere Ezoteric care mi-au fost conferite din punct de vedere Ezoteric de către ierarhii de conducere abilitate Ezoteric complet și corect definite din punct de vedere Ezoteric declar ziua de vineri, zi universală a bucuriei infinite!

CAPRICORN: Ok, e vineri. Ce naiba fac în weekend-ul acesta?

VĂRSĂTOR: Salut! E vineri, e ziua aia corectă. E adevărata zi din săptămână când îți vine să strigi din toate puterile de bucurie și fericire. Apropos, la ce număr trebuie să strig la radio cu Adi Mihăilă că e.........VINEEEEEEEEEERI!

PEȘTI: De când îmi doream să vină această zi de vineri. Am așteptat fix 94 de ore, 5760 de minute adică 345600 de secunde, dar merită orice clipă.