Nu se discută prea des despre acest subiect considerat oarecum tabuu, care ar fi defectele românilor? Calitățile românilor sunt indubitabile, capacitatea de adaptare, omenia, spiritul deschis și comunicativ, toleranța, umorul, ospitalitatea și multe altele.

10 celebrităţi care au nişte defecte cel puţin CIUDATE

 Avem o listă cu cele mai întâlnite defecte ce pot fi atribuite românilor.

 Românul e prea credul și naiv-E posibil să fie adevărat dacă e să ne luăm după cum votează la alegerile electorale sau după cum participă la concursurile false de pe facebook.

  Românul ascultă manele-preferințele muzicale sunt diverificare, așa că și cei care ascultă manele sunt oameni. Nu e chiar un defect, ci ține de gusturi sau cultura muzicală.

 Românul este violent-verbal, da. Se înjură mult în România. E cineva care nu a înjurat în trafic sau s-a enervat pe o situație creată de birocrație?

 Românul este superstițios-excesiv de superstițios. Cred că suntem campioni la superstiții și la ce nu e bine să faci în diverse situații, sărbători, evenimente.

 Românul nu e niciodată mulțumit. Asta e adevărat, dar se putea și mai bine…

 Românul este leneș. Da, și nouă ne e lene să descriem de ce s-ar întâmplă acest lucru.

 Românul nu știe să scrie corect românește. Se întâmplă acest lucru, mai ales pe rețelele sociale, dar chiar și la televizor, în emisiuni, talk-show-uri poți auzi diverse greșeli gramaticale.

 Românul bea prea mult! Aici există și un studiu care situează România pe locul 5 în Europa după consumul de alcool. Românul bea ocazional, petreceri, evenimente, iar dacă nu are motiv sună un prieten și sigur vor născoci ceva care merită cinstit cu un pahar!