NASA tocmai a anunțat descoperirea unui sistem format din șapte planete care gravitează în jurul unei stele denumită Trappist-1, la 40 de ani lumină de planeta noastră. Cercetătorii de la NASA au precizat că toate cele șapte exoplanete au potențialul de a conține apă în stare lichidă, iar trei dintre ele se află în zona locuibilă din jurul stelei lor, în care viața este posibilă.

Florin Salam a aplicat la NASA: Vrea să fie primul manelonaut care va cânta în spațiu!


Această descoperire impresionantă nu putea să scape filtrului nostru umoristic și am realizat o listă de glume despre noile exoplanete:


1.Marea Britanie a reacționat dur la aflarea veștii că există 7 planete asemănătoare Pământului și vor organiza după Brexit, un Earthexit.

2.Planetele se află la o distantă de 40 de ani lumină, dar cercetătorii din Vaslui se întreabă dacă nu cumva distanța e mai scurtă dacă se călătorește noaptea, pe întuneric, nu pe lumină.

3.DNA a cerut o anchetă la NASA pentru a stabili dacă nu cumva în acel sistem solar erau mai multe planete asemănătoare Pământului, dar prin metode ilegale s-au declarat doar 7.

WOW! Românii vor să deschidă prima shaormerie de pe Stația Spațială Internațională


4.Descoperirea NASA a venit la fix pentru Klaus Iohannis care tocmai a pierdut o casă în instanță. Președintele s-a interesat deja cât ar costa o casă pe noile planete și cu cât s-ar putea închiria.

5.Minune! În urma studierii pozelor de la NASA, un preot crede că ar fi văzut chipul lui Arsenie Boca pe suprafața uneia dintre planete.

6.Gigi Becali a decis! Steaua în jurul căreia gravitează planetele asemănătoarea Pământului se va numi FCSB.

7.Donald Trump șochează din nou! A dispus celor de la NASA să construiască un zid în jurul acelei galaxii pentru a nu lasă mexicanii să emigreze pe noile planete!

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.