A început GAME OF THRONES SEZONUL 7. Noul sezon al serialului fenomen Urzeala tronurilor/Game of thrones tocmai a avut premiera, astăzi, 17 aprilie la HBO, la ora 4.00 am, în același timp cu premiera din Statele Unite şi de la ora 20.00.

TOP 5 sfaturi cum să eviți spoilerele din noul sezon Game of Thrones!

 Puteți fi siguri că de la noi nu veți primi spoilere, ci doar vom comenta în mod obiectiv acțiunea din serial pe măsură ce va apărea o scenă virală demna de precizat. În continuare, am realizat o paralelă între viața politică românească, destul de zbuciumată în ultima perioadă si evenimentele din serialul Urzeala Tronurilor:

 În Game of Thrones personajele se salută cu "Winter îs Coming", pe scena politică românească mesajul este "DNA is coming"!
 
 Scandalurile de la nivelul conducerii partidelor sunt similare cu scandalurile din Game of Thrones pentru preluarea puterii.
 
 În Game of Thrones are avantaj în lupte personajul care folosește dragoni, în România ai avantaj dacă ești în partidul lui Dragnea.
 
 Ca și în serialul Urzeala Tronurilor unde toți se tem de armata White Walkers, cei de la putere din România se tem de #Rezist Walkers.


 
 Supranumit înțeleptul din serialul Game ofThrones, piticul Tyrion are un echivalent pe scena politică, Tyrion Iliescu.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.