România este ZU de 10 ani și tu ești parte din ea. De aceea, în Septembrie, pe ZU, ai mare GIVEAWAY de la DJ-i. Pentru asta au pregătit pentru tine premiile de 10 ani.

 Premiile pe care le vor da DJ-i de la Radio ZU sunt foarte clare și foarte tari, dar noi am plusat și  ne-am imaginat ce premii de zece ar acorda și alte vedete, artiști, persoane publice:

 1.La Gică Hagi este foarte simplu, el întotdeauna a căutat talente noi pentru echipa finanțată de el, dar și pentru națională adică numai decari, DECARI, decari, zece, fotbaliști de cariera, de zece. Va dărui zece decari.

 
 2.Viorica Dăncilă a promis românilor și celor din PSD care i-au acordat votul de încredere că următoarele zece ședințe de guvern vor fi impecabile, fără nicio gafă.

 
 3.Liviu Dragnea are și el zece premii și speră să le poată acordă în viitorul apropiat și anume să mai propună tot el încă zece premieri pentru România!

  4.Carla’s Dreams nu se lasă mai prejos și plusează și ei un concurs în care oferă minus zece shot-uri de tequila pentru că minus cu minus fac plus!

 5.Smiley a fost întrebat care sunt cele zece premii pe care le-ar da și a răspuns cu un Ha Ha Ha apoi a dat-o din greșeală în vals și că de unde premii la ora asta, că are bani de dat și datorii la stat, dar până la urmă va vorbi cu Gina Pistol și va dărui zece mese cu preparate fine dining de la Chefi la Cuțite! 

 6.Klaus Iohannis ar dori să le acorde românilor zece ani de mandat prezidențial și urmărește cu atenție și preocupare să decerneze acest premiu din 2019-2024.

 7.Alex Velea nici nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat că oferă zece ședințe la sală cu el antrenor personal, plus zece cele mai tari idei de tatuaje care se poartă astăzi!
 

 8.Lino Golden țintește sus ca Jordan și nu a renunțat la visul lui și încă vrea să își ia un panamera. Premiile lui ar fi zece plimbări cu panamera pentru zece fani adevărați.

 
 9.Delia și tanti Coca sunt primele care vor să dea ceva moca. Super loca! Delia va dărui cu drag zece premii constând în invitații la steak house cu fleică de pwerk pwerk. Yammy, Yammy
 

 10.Dorian Popa! HATZ! Johnilor, premiul de la Dorian este foarte simplu, trebuie doar să îi dați un subscribe pe canalul de youtube, activați clopoțelul pentru notificări, follow pe instagram și un swipe-up la insta story-uri și el vă va dărui garantat zece TAG-uri pe instagram prin care vă va face faimoși! HATZ!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.