Inițiativa de a acorda un număr de vouchere pentru achiziția unei biciclete a fost un real succes după ce mii de bucureșteni au stat la coadă pentru a beneficia de această reducere.

Cocalarii revoltați pe Primăria București: De ce nu se dau vouchere și pentru BMW-uri, ci doar pentru biciclete?!

Din păcate, Primăria Capitalei a suspendat înscrierile în programul de acordare de vouchere pentru achiziționarea unei biciclete, după ce a primit, în total, peste 18.000 de cereri, dintre care 14.500 numai online, pentru cele 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei.

 Nu vrem ca cei de la Primărie să renunțe la acest proiect pe bază de voucher și lansăm o lista de zece noi propuneri pentru alte tipuri de vouchere:


 Voucher pentru locuri de parcare. Primăria poate porni un program prin care anumiți șoferi pot parca oriunde vor ei.
 
 Voucher pentru o pereche de încălțăminte sport în scopul de a încuraja mersul pe jos.
 
 Voucher pentru călătoriile cu taxiul atunci când nu se pune aparatul.
 
 Voucher pentru abonamentele de metrou în scopul de a-i determina pe șoferi să lase mașina în parcare (asta în cazul în care au primit voucher pentru loc de parcare)
 
 Voucher pentru o ieșire cu prietenii în Centrul Vechi în scopul de a îmbunătăți viața socială a cetățenilor din București.
 
 Voucher pentru vacanță la munte sau la mare. Această inițiativă fluidizând traficul în Capitală pentru că multă lume va fi plecată în concedii în afara orașului.
 
 Voucher pentru semințe și bere la pet pentru bucureștenii care preferă să stea în fața blocului.
 
 Voucher pentru prima piscină dedicat celor care dețin deja o vilă în Pipera.
 
 Voucher pentru a merge la grătar. Trebuie încurajat plimbatul în natură, în pădure și un grătar cu mici poate fi cea mai bună opțiune.
 
 Voucher pentru manelisti. Primăria le poate oferi o sumă modică pentru a le folosi la dedicații în localurile unde se pune genul acesta de muzică.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.