Tensiunea între Coreea de Nord și Statele Unite a atins cote înalte în ultimele ore, după ce Phenianul a anunțat că analizează un plan de atac cu rachete asupra unei baze americane din Pacific.

Coreea de Nord dorește un concert cu Florin Salam pentru că liderul Kim Jong-Un e înnebunit după maneaua "Eu sunt bomba nucleară"


  Liderul nostru suprem, Kim Jong-Un, ar putea lansa oricând rachete asupra insulei americane Guam, a avertizat regimul de la Phenian, potrivit agenției oficiale de presă după ce președintele american, Donald Trump, lansase un atac verbal fără echivoc, promițând regimului nord-coreean, „foc și furie și un răspuns așa cum lumea nu a mai văzut vreodată, în cazul în care continuă cu amenintările”.
 
 Kim Jong-Un nu a fost impresionat de ultmele declarații ale președintelui american și a ordonat armatei sale să îi creeze un cont oficial pe twitter pentru a putea contracara amenințările directe ale lui Trump.Îl voi tagui pe capitalistul acela imperialist și îi voi demonstra că nu permitem niciun mistou la adresa țării noastre mândre și puternice! Hai sictir , Trump! Trăiască Coreea de Nord!, a informat Kim.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.