Consiliul General al Capitalei tocmai a avizat favorabil o investiție de câteva milioane de euro pentru achiziția a zeci de tunuri pentru zăpadă artificială. Motivul acestei achiziții este unul simplu, legat de tradiția românească de a petrece sarabatorile de iarnă pe zăpadă.

Vin Sărbătorile! Cum s-ar numi colindele de Crăciun actualizate pentru aplicațiile din social media

Toată lumea știe că Sărbătoarea Crăciunului fără zăpadă este ca berea fără alcool, nu are farmec, de aceea ne-am gândit să bugetam în regim de urgență achiziția de tunuri pentru zăpadă artificială pe care să le pornim în Capitală ca să se bucure lumea de ninsoare în caz că din punct de vedere meteorologic este imposibil, a comunicat un oficial al Primăriei București.


 Foarte multă lume consideră acest proiect drept exagerat și inutil în condițiile în care Bucureștiul are o groază de alte necesități pe ordinea de zi, dar autorităților le arde de piste de ski și zăpadă artificială. "Dacă țin cu tot inadinsul să aibă zăpada atunci să mute capitală României într-o stațiune de munte pe perioadă de iarnă," au declarat bucureștenii.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.