Taxa pentru punctul de trecere de la Feteşti de pe A2 este plătită în continuare cash, la ghişeu, într-un procent foarte mare, formându-se cozi destul de mari, deşi există posiblitatea plății în benzinării sau prin SMS, arată un comunicat al CNAIR.

Cele mai tari MEME-URI despre poza Alexandrei Stan în care se tratează cu nămol la Techirghiol!

Se pare că românii preferă să stea la coadă pentru a plăti taxa de pod și să aștepte ore întregi, așa că autoritățile s-au gândit ca, pentru a mai oferi o alternativă pentru taxa de trecere de la Fetești, să deschidă și un ghișeu poștal care ar mari timpul de așteptare cu minute sau ore bune, dar sigur românii dornici de stat la coadă vor fi satisfăcuți.

Nimic nu se compară cu cozile de la Poșta Română, așa că ne-am decis să deschidem un ghișeu și la Podul de la Fetești pentru șoferii care vor dori să stea și mai mult la coadă pentru a achita celebra taxa de pod. În plus, în acest fel șoferii vor trebui să stea la două cozi, prima pentru a achita taxa la poștă, apoi la punctul de trecere special de la Fetești, unde se vor verifica timbrul și dovada plății, a precizat un reprezentant al Ministerului Transporturilor.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.