Luni, 1 Octombrie se da startul noului an universitar și studenții trebuie să fie pregătiți pentru cursurile facultăților la care s-au înscris.


După cum se știe, viața de student este una foarte frumoasă, dar implică și anumite probleme de care trebuie să se ocupe, cum ar fi cel de a găsi un loc într-un cămin.


In acest sens, pentru a mai destinde atmosfera în care se află unii studenți care încă mai caută un loc în vreun complex studențesc sau pentru cei cu experiență, am pregătit câteva glume:

 

 -La cât de multe borcane sunt depozitate într-o cameră de cămin, mulți studenți nu îi zic cameră de cămin, ci cămara de cămin.


 -De ce începe anul universitar pe 1 Octombrie? Pentru că se face destul de frig afară încât să poți depozita în condiții optime alimentele în figiderul camerei de cămin, mai exact pe pervazigider.


-Studenții mai renunță din pretenții, acceptă și locuri în picioare la cămine.

-In toamna aceasta se vor lansa o serie de noi emisiune concurs pentru studenții dornici de un loc de cazare: Cămin Factor, Cazarea Romaniei, Te cazezi pe undeva.


-Gândacii din cămine protestează, avem oameni în cameră, cineva să rezolve problema asta.

-Au apărut deja anunțuri cu: "Studentă sexy caut loc în cămin pentru videochat"

-Mugurel Isărescu se implică în noul an universitar: Am apelat la rezerva națională de borcane pentru a susține producția de zacuscă necesară pentru noul an universitar!

-Studenții din București au apelat la NASA pentru a le trimite un robot care să exploreze căminul lor în căutarea urmelor de apă caldă!

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.