Este o problemă cu sistemul de validare al cartelelor de metrou la noile turnichete instalate în stații. Plângerea vizează anormalitatea introducerii cartelei de metrou în noul sistem de turnicheți din stațiile care au fost modernizate. Nu se mai validează în mod tradițional așa cum este normal într-o țară creștin ortodoxă, s-au plâns cei nemulțumiți că Metrorex vrea să manipuleze subiminal la diverse păcate.

Coaliția pentru familie militează și pentru obligativitatea conturilor comune pe facebook pentru soț și soție!


  Cartela se introduce cu banda magnetică în sus, în partea stangă cu săgeata spre călător, nu spre dispozitiv. Fix pe invers. De ce vor să inducă acest lucru defect în mintea cetățenilor? E total pe invers și inacceptabil în condițiile unui român care vrea să călătorească în mod tradițional, a replicat un alt român furios pe noul sistem de validare al accesului.


  Cei de la Metrorex vor remedia aceste probleme și vor schimbă grafica și poziționarea săgeții de pe cartela de la metrou și totul va reveni la normal, iar până la momentul respectiv, călătorii tradiționali să nu se supere pe această scăpare tehnică și nicidecum vreo insinuare subliminală cum s-a bănuit.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.