Polemică dură cu privire la piesa "Despacito" din punct de vedere academic! După ce Andrei Pleșu a analizat hitul mondial Despacito și a făcut comparații muzicale cu Beatles, Qeen și alte formații iconice, toți artstii din România stau ca pe ace pentru că este posibil ca marele gânditor ar putea să analizeze și piesele lor și acest lucru va crea o notă peiorativă parcursului lor muzical.

Real sau fals ordinar?! Un localnic din Sălaj susține că nu a auzit de piesa "Despacito" până acum!


  Celebrul interpret Sandu Ciorbă a recunoscut că o eventuală analiză a muzicii lui de către maestrul Pleșu îl terorizează. "Doar gândul că domnul Pleșu își va pune condeiul pe hârtie și va despica în patru înțelesul versurilor mele mă panichează grav. Cum mai ies eu pe stradă după ce va apărea un articol biciuitor despre valoarea hiturilor mele. Toți fanii mei mă vor arăta cu degetul și , cine știe, poate se vor orienta către alți mari guriști din zona mea de melodii.
 
 Sper că până ajunge la mine să se ia de alții, să analizeze muzica lui Macanache sau Smiley, Doamne Ajută să nu îmi vină mie rândul", ne-a declarat Sandu cu mâinile tremurânde de frică după ce a citit critica dură a lui Pleșu despre piesa momentului, Despacito.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.