1.Pentru că nu a primit foehn în arest, Elena Udrea a decis să se tundă la zero ca să-și poată usca părul cu prosopul.
 
  2.Cum tot mai mulți oameni celebri cu dare de mână sunt acum în pușcării, Cătălin Botezatu va lansa o colecție vestimentară pentru deținuți, Zăbrele-Couture, primăvară-iarnă.
 
  3.Guvernul a decis prin hotărâre de urgență să impoziteze contul de facebook. Supranumita taxa pe viciu online, ea va intra în vigoare de la 1 Mai și va viza toți românii ce posedă un cont activ pe rețeaua socială.
 
  4.DNA va organiza evenimentul Ziua Cătușelor Deschise prin care oameni simpli pot experimenta cum este să fii adus cu mandat, anchetat și interogat. Pachetulinclude și o noapte de cazare într-unul din sediile de arest preventiv.
 
  5.Din lipsă de fonduri, fizicienii români sunt nevoiți să folosească laserul de la Măƒgurele în scopuri comerciale și anume pentru epilat total într-unul din saloanele SPA din zonă.
 
  6.Apple vrea să distrugă concurența. În toamnă va scoate un model de iphone cu sistem de operare Android denumit iDroid.
 
  7.După numeroase amenzi și nereguli fiscale înregistrate în controalele ANAF Antifraudă, Guvernul României va iniția programul Prima casă de marcat pentru unitățile comerciale care nu știau de existența bonului fiscal.
 
  8.Orașul Caracal a fost desemnat Capitala Culturală Europeană 2019 de către Uniunea Europeană. Reprezentanții orașului Caracal sunt uimiți de această decizie și se întreabă dacă nu cumva este vorba de orașul Caracas din Venezuela.
 
  9.Veste cutremurăƒtoare! Cantăƒretii de manele trebuie să elibereze bon fiscal când primesc bani pentru dedicații. Astfel, fără factură, manelistii vor primi amendă fără număr.
 
  10.Primăria București împușcă doi iepuri dintr-o lovitură! Aceasta va rezolva problema spațiilor verzi și a craterelor de pe străzi printr-o singură soluție: va planta arbori în toate craterele de pe șosele.
 

11.Biserica Ortodoxă Română se modernizează. Va introduce sisteme de plată POS lângă cutia milei pentru credincioșii care vor să doneze cu cardul.
 
  12.Sorin Oprescu după autostrada suspendată propune un nou proiect futurist și anume plimbări cu submarinul în Herăstrău și pe Dâmbovița. Proiectul urmează să între în discuție în Guvernul României.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.