Nu se poate așa ceva! Piesa record "Despacito" de la Luis Fonsi și Daddy Yankee care a înnebunit planeta a ajuns number one absolut, având cel mai vizualizat clip din istoria Youtube-ului și a depăsit totodată și pragul de 3 miliarde de vizualizări. Da, ați citit bine: 3 miliarde.

Luis Fonsi și Daddy Yankee vor sparge toate recordurile cu Despacito: vor filma un nou clip în care va apărea Floricica Dansatoarea!


  Deși minim 400 sau 500 de milioane de vizualizări au venit din România, un localnic din Sălaj susține cu vehemență că habar nu are de piesa asta și că nu a auzit niciodată Despacito! Jurnaliștilor nu le-a venit să creadă și l-au testat pe badea Gicu Afonescu punându-i piesa pe youtube să observe dacă nu cumva se dă de gol și va începe să fredoneze refrenul.Acest fenomen este foarte rar pentru că experții muzicali au confirmat că la cât de mult s-a difuzat această piesă în heavy rotation, probabilitatea să existe cineva care nu fi auzit măcar refrenul Despacito este extrem de mică, nulă chiar.
 

 Se pare că într-adevăr nea' Gicu a auzit prima oară de Despacito de la echipa de jurnaliști care a venit la el acasă pentru a se asigura că minunea chiar există. Gicu Afonescu a fost până acum singurul care nu auzise de melodia secolului, dar acest record tocmai s-a stins pentru că până la ora aceasta probabil nea' Gicu e la al 78-lea replay pe Despacito.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.