24 ianuarie, Mica Unire. 24 ianuarie este o zi mare pentru românii din țară, dar și de peste hotare. La 24 ianuarie 2017 se împlinesc 158 de ani de la Unirea Principatelor Române. Acum mai bine de un secol și jumătate, domnitorul Alexandru Ioan Cuza înfăptuia Unirea Principatelor Române, un prim pas spre România de astăzi.

Ce vor face cei mai în vogă artiști români în timpul ceremoniei de învestire a lui Donald Trump ca președinte SUA!

Cum ar fi ca în această zi de mare însemnătate istorică să aibă loc și o unire simbolică a principalelor trupe românești care au dispărut din peisajul muzical al țării noastre. În acest sens, am putea propune pentru această unire muzicală istorică următoarele trupe:


Asia - Trupă de fete cu nume exotic ne-a delectat cu hituri imobiliare gen "În garsoniera ta", piese de transplant muzical, "Ia cu tine și inima mea" sau "Dă-mi nopțile înapoi".


Andre - Cum să nu fi fredonat până acum măcar o piesă de la Andre. Toți știm de "Lasă-mă papa la mare" sau "Noapte de vis (Moșule ce tânăr ești)"


Gaz pe foc - este formația care a încins foarte mult fetele și a scos hituri incendiare, gen "Lasă mă să te iubesc", "Spune-mi" sau "Adio".


Vama veche-nu cred că are nevoie de vreo descriere. Aducem în discuție piesa "Nu am chef azi", "Vara asta" sau "Epilog"


N & D-Pe Delia o știți toți, nu ? Haide să vă amintim de piesa "Vino la mine" sau "Vreau să plâng"


Body & Soul - La mare nu vă mai zic,/E un paradis mai mic/S-a spart conducta cu fete/Vai de capul tău, băiete. Băieții de la Trup și Suflet o ardeau macho și se plimbau mândri în decapotabile. Remember?!


Hi-Q - Vreau să văd toate mânuțele în aer. Hai, toată lumea! Trupa Hi-Q a avut nevoie de Un minut ca să scoată un mega hit al acelor timpuri.


Valahia - O trupă care a dezvăluit marile pasiuni ale românilor, banii și fetele. Trăistariu, Costi Ionită și Dorin Topală au făcut din această melodie un hit de vară veritabil.

Animal X - Mai știți de Hienă, Soparlă și Vierme? Ei erau componența trupei Animal X.

T Short - T Short a fost printre primele trupe de romanian-dance. Melodia lor Noapte de vis se auzea peste tot și a făcut senzație