O porţiune de 200 de metri din Autostrada Sibiu-Orăştie, aflată în zona kilometrului 60 şi deschisă în noiembrie 2014, va fi demolată şi refăcută complet pe cheltuiala antreprenorului, din cauza unor probleme la fundaţie cauzate de infiltraţii, estimâdu-se că lucrările vor fi gata în decembrie, informeaza Mediafax.

Apare o nouă disciplină: Mai nou, te poți înscrie la Facultatea de pelerinaj Arsenie Boca

Nimeni nu își asumă responsabilitatea unei asemenea incompetențe, fiecare instituție pasându-și vina de la una la cealaltă pentru eșecul acelui proiect de infrastructură.
 
 Biserica s-a implicat în această problemă și au reproșat Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) că nu au comandat și un aviz teologic înainte de a da în folosință acea secțiune de autostradă, aviz teologic ce include minim o sfințire a drumului pentru a evita astfel de nenorociri.
 
 Guvernul nu a comentat la reclamațiile Patriarhiei ci doar a cerut o anchetă pentru a determina dacă acea porțiune a fost inaugurat conform regulamentului, cu tăieri de panglică, cu testul paharului, etc.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.