Pariurile sunt în centrul atenției mediatice și televiziunile s-au înghesuit să filmeze onorarea pariului dintre Liviu Dragnea și un gălățean care a trebuit să aducă o navetă de bere la sediul partidului PSD după ce a comentat pe pagina de facebook a liderului partidului că nu el scrie pe contul oficial de facebook.

  Românii sunt mari amatori de pariuri, drept dovadă fiind multitudinea de agenții de pariuri care au apărut la fiecare colț de stradă. Din această categorie fac parte și artiștii care își încearcă norocul cu diferite ocazii și fac pariuri pe care le mai și pierd.

 Smiley este unul dintre artiști care a făcut prinsoare cu un fan pe facebook și acum cântărețul trebuie să meargă își tundă vârfurile. Inițial, se stabilise un alt pariu și anume că Smiley să danseze Pinguinul pe melodia Vals, dar era mult prea ușor așa că termenii s-au schimbat în ceva mai dificil și care să aibă o miză destul de mare pentru artist, podoaba capilară!

  Un alt pariu pierdut de un artist este The Motans care a fost nevoit să mănânce un pliculeț de Whiskas și să se joace toată ziua cu un laser. Alex Velea este și el un împătimit al pariurilor și când a pierdut un pariu a fost obligat să stea două zile fără să meargă la sală. Dorian Popa, Hatz Johnule, este mare amator de provocări și a acceptat o dată să nu mai pună poze cu el la bustul gol o zi întreagă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.