Festivalul Untold s-a terminat cu un mix record de 7 ore al lui Armin Van Buuren, show-ul DJ-ului olandez a început la 2:00 noaptea și pe la ora 9:10 DJ-ul și-a luat la revedere de la fani,  cărora le-a mulțumit și le-a promis că revine la anul, dezvăluind că va fi ceva cu totul special, pentru că se împlinesc cinci ani de UNTOLD.

 

 De fiecare dată când este în România, Armin intră într-un trance și se dedică total muzicii și publicului și pierde orice noțiune a timpului. De data aceasta, DJ-ul a oprit platanele pe la ora 9, la rugămințile staff-ului de la Untold care voia să ajungă la hotel să facă bagajele și check-out-ul și poate mai prind și micul dejun care de obicei se servește până la 10.

 

 Surse apropiate lui Armin Van Buuren au declarat că DJ-ul i-a întrebat în Backstage pe organizatorii de la Untold ce alte festivaluri sunt în perioada următoare prin România deorece și-ar dori să revină pe scenă cât mai curând. În momentul în care a auzit de Cerbul de Aur a fost încântat de numele acestui festival, orașul în care se va organiza și este foarte posibil să vină în Brașov cu un set de zile de mari care va electriza tot orașul de sub Tâmpa.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.