Fântânile de la Piața Unirii din București sunt noua atracție a Capitalei și mii de oameni au venit în acest weekend pentru a admira spectacolul artezienelor colorate pe ritm de muzica.

 

Spectacolul grandios al fântânilor arteziene poate fi urmărit în fiecare seară de vineri, sâmbătă şi duminică, până la iarnă.  Show-ul acvatic i-a impresionat pe bucureșteni care au venit în număr foarte mare pentru a privi cu gura căscată și pentru a filma cu telefonul coregrafia acvatică a fântânilor de la Unirii.  

 

Totodată, jocul cu lumini și muzică i-a inspirat și foarte mulți bucureșteni vor să ia cu ei acasă o parte din acest spectacol și s-au gândit să își monteze leduri colorate la duș și să acompanieze muzical spectacolul cu ajutorul unor boxe portabile impermeabile ce poate fi folosită în baie.


"Îmi fac în baie ca la Vegas! Montez la duș leduri, muzică, tot ce trebuie. Nu o să mai fie baie, îi zic Dubaie. Nici nu mă costă milioane de euro, eu pe dușul meu artezian dau sub 1000 de euro. O să filmez și pun pe instagram, o să înnebunească vecinii mei când o să vadă că în baie la mine e ca la Bellagio", ne-a declarat un bucureștean care a s-a decis să își transforme baia după show-ul de la Unirii.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.