Revoluția fiscală pe care Guvernul tocmai a adoptat-o prin ordonanță de urgență generează din ce în ce mai multă nemulțumire. Acum e rândul magazinelor de retail să își exprime acuzele legate de concurența neloială de care a dat dovadă Ministerul de Finanțe prin oferta de transfer a contribuțiilor de la angajator la angajat.

Reforma fiscală influențează și reforma educațională: Se vrea transferul atribuirii notelor de la profesori la elevi!

  Comercianții sunt supărați că Guvernul a venit cu reduceri de salarii furând astfel startul de Black Friday. Fiecare are dreptul de a începe sezonul de promoții Black Friday când dorește, dar există o înțelegere tacită prin care stabilim o dată comună pentru a lansa cele mai importante reduceri și iată că vine Ministerul Finanțelor cu promoția denumită ‘Revoluția Fiscala’ cu trimitere directă la ‘Revoluția preturilor’ pe care noi o facem în fiecare an de Black Friday. E vorba de principiu!

 
 Nu e frumos ca tocmai Guvernul să ne facă una ca asta și să rupă piața cu reduceri importante de salarii valabile atât pentru cei care lucrează la stat, dar și la privat. E de porc,
au comentat reprezentații celor mai importante magazine de retail, arătându-le obrazul celor de la guvernare.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.