Fanii Apple abia asteaptă sa se lanseze noul iPhone 2018 şi să descopere schimbările radicale de design şi funcționalitatile noi pe care le va aduce modelul din acest an. Ei bine, astăzi vom afla care dintre ele au fost adevărate pentru că după ora 20:00 este aşteptată marea lansare.

 

În premieră pentru piața de telefoane mobile smartphone vă prezentăm câteva din noile funcții ale lui iPhone XS.

– Noul model de iPhone va veni în pachetul standard cu o vestă reflectorizantă cu logo-ul Apple pentru ca posesorii smartphone-ului să fie cât mai vizibili când ies la terasă,bar, restaurant, club,etc.

 – Veste bună pentru cei care merg mult cu mașina! Pe langa modul avion se introduce modul Vehicul si la activarea acestei optiuni, mobilul te filmeaza non-stop, iti face selfie-uri si poate porni automat live-uri pe Instagram sau Facebook.

 

– Noul model iPhone XS Max va fi puțin mai mare, dar cei de la APPLE ne asigură că este compatibil cu orice tip de rucsac, geantă, sacoșă sau punguță în care îl putem căra fără probleme.

 – Premieră, la nivel de display, se zvonește că noul iPhone va fi dotat cu două ecrane, față/verso, unul pentru facebook și celălalt pentru instagram.

 – Modelul de iPhone XS vine cu un safety feature, o măsură de siguranță în caz de impact pentru a evita ecranul spart, va fi prevăzut cu airbag frontal, dar și cortine laterale.

 

 Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.