Apple tocmai și-a prezentat noile produse în cadrul unui eveniment organizat pentru prima oară în cadrul Steve Jobs Theater, noul sediu incă nefinalizat al companiei.

Lansare iPhone 8: TOP 5 specificații pe care trebuie să le știi despre noul model aniversar!


 Pentru prima oară din 2014 încoace, Apple vine cu un nou look pentru smartphone-ul său, după ce trei ani la rând, iPhone 6,6S, iPhone 7 au folosit același design. iPhone X vine cu un design nou, bazat pe sticlă și cadru din metal, ecran care se întinde pe toată lungimea mobilului, tehnologie de incărcare wireless bazată pe standardul Qi.


  Noua funcționalitate de recunoaștere facială pentru a debloca iPhone X a ridicat câteva semne de întrebare și chiar a provocat motive de îngrijorare pentru pițipoance. Ele se gândesc că nu își vor putea folosi mobilul dacă vor trece la iPhone X pentru că la câte operații estetice trebuie să facă periodic, recunoașterea facială nu va mai merge. Pițipoancele sunt în mare dilemă pentru că dacă vor să fie în trend trebuie să dețină noul iphone X, dar să renunțe la operații estetice. Ele au timp până în Noiembrie când telefonul va apărea pe piață pentru a se hotărî cum vor proceda.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.