Neatenția unei fete care și-a uitat papucii cu blăniță lângă șezlong a creat panică pe o plajă privată din Mamaia. Incidentul s-a petrecut pe o plajă de fițe din zona de nord a stațiunii Mamaia când o pereche de papuci cu blană a fost lăsată nesupravegheată și administratorii au confundat ghemotoacele de blană cu doi căței maidanezi care nu voiau să plece de pe plajă, în ciuda strigătelor angajaților care se ocupau de strânsul saltelelor.

 

Cum oamenii au crezut că sunt turbați sau pot fi un adevărat pericol pentru turiștii care mai erau pe plajă, aceștia au apelat la autorități și au chemat hingherii pentru a scăpa de ceea ce au crezut că sunt doi căței turbați.

 

 Când și-au făcut apariția hingherii, nu mare le-a fost mirarea să vadă că nu era niciun patruped, ci o pereche de șlapi cu puf care fuseseră uitați lângă acel șezlong. Fiind vorba de o alarmă falsă, oeratorii acelei plaje private au fost nevoiți să plătească intervenția hingherilor și să suporte și mișto-ul care s-a făcut după ce toată această situație s-a aflat.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.