A avut loc finala Eurovision România în care s-a decis piesa care să ne reprezinte la concursul muzical europeean. Ovidiu Anton a fost declarat castigătorul EUROVISION ROMÂNIA 2016 cu doar 6585 de voturi.


Schimbări în procesul de selecție a melodiei de la Eurovision 2016: Cei care votează trebuie să aibă studii muzicale!


   Deși se stabilise că doar publicul va decide reprezentantul României pentru scena de la Stockhom, dintre piesele finaliste rămase în concurs, prin televot, românii nu prea s-au înghesuit să voteze, fix ca la orice alegeri, fie ele parlamentare, locale, prezidențiale sau muzicale.
 
 Doar 6000 de români au votat această piesă? Nu e reprezentativă piesa pentru toți românii, a declarat o comisie din Guvern responsabilă pentru imaginea țării în afara granițelor. Trebuie să schimbăm regulile alegerilor pentru Eurovision, iar cel mai eficient lucru ar fi să se organizeze un Referendum prin care românii sunt invitați la vot să își exprime părerea și să aleagă melodia pentru România. Așa e democratic și nimeni nu ar mai avea nimic de comentat, a adăugat purtătorul de cuvânt al Comisiei pentru muzică, hituri și piese din Guvern.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.