Și în acest an, ca de altfel în fiecare an, Paștele a lăsat în urmă și câteva scandaluri legate de animalele comercializate în piețe. Dacă e la ordinea zilei să auzim că cetățenii pofticioși vor pe masă de Paște miei proaspeți de la stână, iată că în acest an avem un caz aparte.
 
 Grațiela M, de 23 de ani din Otopeni, de profesie pițipoancă, a mers într-un târg de animale pentru a-și achiziționa un bichon maltez. S-a îndrăgostit pe loc de unul mic, alb și pufos, pe care l-a cumpărat imediat cu 250 de euro. A fost nevoie de 2 zile ca să își dea seama că nu e bichon ci miel și asta pentru că fata a sesizat că animalul semăna izbitor cu un miel dintr-o carte pe care ea o colora în acea seară. Mai mult animalul nu se comporta ca un cățeluș și nici nu a ros canapeaua de piele ci a mâncat doar florile din ghiveci, inclusiv cactușii pe care fata îi avea de la fostul prieten.
 
 Supărată foc fata a sunat la OPC și a făcut reclamație. Prejudiciul se ridică la 500 de euro, pentru că ea apucase să dea comandă de niște hăinuțe de cățel pe măsura mielului.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.