Mathew Mode este deja un nume celebru în România. Se pare că doctorul care a operat deja în câteva clinici private de pe teritoriul României şi-ar fi construit un CV academic impresionant, dar fals. Şi că în realitate ar fi un parcangiu în Italia, cu doar 8 clase.

 

 Vrem să intervenim și noi asupra voastră la nivel facial prin zâmbete și râs. Am operat următoarele glume:


- Se pare că meseria falsului medic italian era de parcagiu, valet de parcare. Colegii săi de muncă ne-au relatat că făcea parcări la milimetru, de o precizie chirurgicală.


- Prietenii apropiați ai doctorului închipuit au declarat că era destinat să fie chirurg după ce l-au văzut conducând mașina. Tăia benzile extrem de meticulos.

 


- Era foarte evident că doctorul estetician fals era de meserie valet de parcare. Pe multe fete pe care le-a operat le-a lăsat pe avarii!

 


- Italianul cu 8 clase care se pretindea chirurg estetician avea în CV și că a refăcut zâmbetul celebrei Gioconda cu botox de 5 ml, cunoscută în Italia și drept Monalisa.

 


- În CV-ul sau impresionant se regăsea și că a lucrat la bustul lui Venus din Milo.

 


- Falsul chirurg estetician recunoaște că are doar 8 clase, dar compensează cu sute sau poate chiar mii de ore de vizionat seriale cu doctori și alte tutoriale medicale de pe youtube.

 


- Falsul medic sigur se va confrunta cu numeroase reclamații din partea pacientelor sale. Practic, le-a lăsat cu buza umflată.

 


- Unul din lucrurile care l-au dat de gol că nu era un chirurg adevărat a fost că în sala de operație obișnuia să tragă pacienta de mână după ce termina intervenția, probabil un reflex rămas de când era valet de parcare și trăgea frâna de mână.

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.