Se anunță din nou temperaturi record și toată lumea are un dor de ducă, de vacanță, de plajă, de mare, de piscina, de relaxare, de concedii prelungite în care să nu simtă aceste călduri care în mod normal, dacă ești la job, îți taie orice chef de munca.

TOP 5 efecte ciudate ale caniculei care a lovit România!

Vă prezentăm câteva metode pe care artiștii le preferă sau aplică pentru a scăpa de caniculă:


Cei de la Carla's Dreams, când este foarte cald, se retrag în studio-ul lor de înregistrări și mai scot 3-4 hituri până se mai răcorește afară. Ei nu sunt anticaniculă, ci antiexemplu.


 Smiley se bucură să-i fie vară și când se face foarte cald afară caută repede un parc ca să se plimbe cu picioarele goale pe iarbă.


 Delia se bucură de canicula de afară și în acest fel nu mai e nevoită să meargă în locuri exotice pentru a se bucura de astfel de temperaturi.Delia oferă și un sfat fanilor: să nu rămână cu bine, ci să rămână în case la aer condiționat cât e caniculă.

 Adda nu se sperie de o banală canicula, artista se topește mai mult de dor.
 
 Irina Rimes vrea o explicație a acestei călduri insuportabile și să afle ce s-a întâmplat cu noi și cu vremea.

Ruby nu se plictisește pe caniculă și cât stă la umbră mai uploadeaza 123 de selfie-uri sau poze cu ea și fanii ei din concerte. Are o metodă unică pentru a se răcori, le răspunde haterilor pe facebook la comentariile răutăcioase.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.