Toata lumea a aflat despre incidentul din Târgoviște, unde membrii formației Carla’s Dreams si-au oprit concertul și au plecat de pe scenă după ce un tânăr s-a apropiat de scenă și a început să arunce cu bani în solist, pe modelul petrecerilor cu manele. Solistul Carla’s Dreams s-a plecat, a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului, după care s părăsit scena spunând „Vă mulțumim mult!”

Carla’s Dreams TV! Ce emisiuni ar produce trupa Carla’s Dreams dacă ar avea propria televiziune!

Băieții de la Carla’s Dreams au anunțat pe pagina lor de facebook toate detaliile incidentului, acuzând proasta organizare a concertului, faptul că pe scena au avut acces tot felul de indivizi dubioși care au încercat să îi tragă de glugă să vadă cine sunt. Evident, pentru a evita astfel de scandaluri, trupa Carla’s Dreams s-a gândit să angajeze bodyguarzi care să le asigure paza în timpul concertelor, dar cineva a avut o idee mult mai bună.

Cei de la Carla’s Dreams să concerteze alături de Uzzi de la B.U.G. Mafia, artist care este cunoscut pentru duritatea lui și mai ales pentru că nimeni nu are tupeu să comenteze în fața lui, un adevărat băiat de cartier, călit de viața grea din Pantelimon. Astfel, cu Uzzi pe scenă cei care vor avea curaj să întrerupă sau să deranjeze un concert va fi doar pentru vreun autograf, selfie sau să îi felicite pentru muzica lor.


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.