Cadouri delicioase pentru gurmanzi pofticiosi? De ce nu? Aceasta a fost ideea unui român  foarte creativ care vrea să revoluționeze piața de cadouri tematice pentru Valentine's Day, Dragobete sau orice altă ocazie când partenerul de cuplu vrea să îi facă o surpriză persoanei iubite.

 

 Am remarcat că există acele cadouri cu trandafiri sau alte flori criogenate și m-am gândit să profit și eu de această idee, dar să o îmbunătățesc pentru specificul românilor. Practic, am inventat micii criogenati în cupolă de sticlă. Toți clienții au fost extrem de încântați de idee și au cumpărat zeci de cupole cu mici criogenati pentru partenerii lor de viata, iubiti, soți, amanti, toata lumea e fan mici, ne-a declarat antreprenorul.

 

În ziua de astăzi, trebuie să inovezi, să vii în întâmpinarea nevoilor clienților și așa m-am gândit să profit de sarbatoarea Valentine's Day și să îmbin o portie de mici delicioasa cu o tehnica noua de a conserva acest produs.  Vrem să extindem ideea și pentru Mărțișor și să criogenăm shaorme în formă de inimioară, a adăugat românul întreprinzător.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.