DJ-ul Armin van Buuren este din nou așteptat la festivalul Untold unde va mixa până dimineața pe scena principală din Cluj-Napoca. DJ-ul olandez este fascinat de România unde la fiecare concert urca pe scenă având în mâini drapelul țării noastre pe care îl agita în fața a zeci de mii de fani.

 

Armin a declarat că s-a îndrăgostit de tot ce înseamnă România și că vine de fiecare dată cu drag la noi în țară. Artistul a promis cu această ocazie că va ține cont de rugămințile multor români si fani care i-au scris pe facebook și va încerca să remixeze două melodii celebre la noi, "Un trandafir crește la firida mea" și "Pinguinul".

 


 Am fost rugat de mii de români să fac un remix pe cele două piese pentru că s-au săturat de ele la nunți și ar vrea să le dau un nou ritm, un nou vibe, mai techno, mai electrizant pentru că la aceste evenimente muzica este destul de plictisitoare și repetitivă, în special cele două melodii propuse. Am promis că voi încerca un mix pe aceste două piese, the Penguin and A rose is growing at my window, cred că o să iasă super tare, a promis Armin, într-o conferință de presă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.