DJ-ul Armin van Buuren a făcut din nou senzație la Untold unde a mixat peste cinci ore pe scena principală a Cluj Arena din Cluj-Napoca. DJ-ul a urcat pe scenă având în mâini drapelul României pe care l-a agitat în fața a zeci de mii de fani.

Adevăratul Lineup de la Untold 2017 dacă s-ar organiza în funcție de petițiile de pe internet!


 
 Armin a declarat că s-a îndrăgostit de tot ce înseamnă România și că vine de fiecare dată cu drag la noi în țară. Artistul a promis cu această ocazie că va ține cont de rugămințile multor români care i-au scris pe facebook și va încerca să remixeze două melodii celebre la noi, "Pinguinul" și "Ia-ți mireasă ziua bună".
 


 Am fost rugat de mii de români să fac un remix pe cele două piese pentru că s-au săturat de ele la nunți și ar vrea să le dau un nou ritm, mai techno, mai electrizant pentru că la aceste evenimente muzica este destul de plictisitoare și repetitivă, în special cele două melodii propuse. Am promis că voi încerca un mix pe aceste două piese, the Penguin and Bride, it's time to say goodbye, cred că o să iasă super tare, a promis Armin, într-o conferință de presă.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.