Mulți consideră că "acea perioadă a lunii" exclude sexul (probabil de aia se zice că o tipă e "pe stop"), însă nu e chiar aşa. De fapt chiar există oarece avantaje, dacă puteți să lăsați deoparte faptul că nu e tocmai cea mai "curată" treabă.

Dacă te întrebi ce se întâmplă în timpul unei partide când tipa este la menstruație, hai să-ți spunem noi câteva chestii "pro" şi "contra".

Avantaje, cu liniuță, de la capăt:

- Lubrifierea naturală este mai bună, ceea este bine pentru amândoi.

- Schimbările hormonale din timpul menstruației pot duce la creşterea libidoului femeii şi la o sensibilitate crescută, deci... avantaj ea.

- O partidă de sex în timpul menstruației s-ar putea să îi scadă durata, deoarece uterul se contractă mai puternic în timpul actului sexual şi, astfel, se curăță mai repede.

- Eliberarea de endorfine din timpul sexului diminează crampele şi disconfortul provocate de menstruație.

Dezavantaje:

- S-ar putea să trebuiască să faceți curățenie la locul "faptei". Nu şi dacă alegeți o zi cu flux redus şi evitați poziții care favorizează scurgeri mai abundente. Aveți oricând varianta sexului la duş sau puteți pue sub voi un prosop pentru a preveni accidente greu de remediat.

- Chiar dacă atunci când vă apucați de treabă ştiți în ce vă băgați, pe parcurs s-ar putea să nu mai pară o idee atât de bună, iar asta să vă afecteze relația.