Boys & girls, hai să vorbim puțin despre orgasm. Bănuim că ştiți toți ce este, unii dintre voi măcar în teorie. Hai să vă spunem totuşi câteva lucruri pe care s-ar putea să nu le fi auzit până acum.

5 lucruri dubioase, dar perfect normale, care se pot întâmpla în timpul sexului

1. E mai dificil să ai orgasm dacă laşi stresul şi anxietatea să te copleşească.

2. Dificultatea sau chiar imposibilitatea fizică de a ajunge la orgasm se numeşte anorgasmie. Şi sunt mai multe femei care "suferă" de aceasta decât ai crede. Atenție, anorgasmia nu are nicio legătură cu frigiditatea, care înseamnă că nu simți nicio plăcere în timpul sexului. O femeie anorgasmică poate să se simtă excelent, dar pur şi simplu să nu ajungă la finish.

3. O femeie poate avea orgasm şi prin simpla stimulare a sfârcurilor, (se întâmplă rar, dar se întâmplă) sau când fac sporturi care implică o anumită presiune în zona genitală.

4. Orgasmul stimulează secreția unui hormon numit oxitocină, care ajută la ameliorarea durerii, reducerea stresului şi, în combinație cu endorfina, te face pur şi simplu fericit/ă.

5. Un orgasm "arde" 2-3 calorii. Dar "drumul" până la el e mult mai eficient.

6. Un comportament sexual variat creşte şansele de a ajunge la orgasm. Aşa că experimentați, experimentați!

7. Persoanele mai gălăgioase în pat ajung mai uşor la orgasm. Aşa că uitați de vecini şi dați volumul atât de tare cât simțiți nevoia pentru că asta vă dă o energie care vă împinge mai repede spre punctul culminant.