Boys & girls, calitatea sexului vine odată cu acumularea de experiență şi nimeni, dar nimeni nu s-a născut învățat. Evident, sunt unii care datorită relaxării s-ar putea să pară experți, dar, pe bune, chiar şi ei fac unele greşeli în timpul unei partide, chiar şi fără să-şi dea seama.

5 motive pentru care o tipă refuză sexul oral

Noi vă ajutăm cu teoria, cu practica vă descurcați singuri! R U ready?

Faci aceleaşi lucruri de fiecare dată.

Guys, sexul trebuie să fie oricum, numai ca un test grilă nu! Evident, uneori şi rutina e bună, dar ce-i prea mult strică. Aşa că mai experimentați şi voi chestii noi, chiar dacă nu ştiți sigur cum o să iasă. Partea bună e că te poți întoarce oricând la ce ştii mai bine, dar măcar ai încercat şi ceva nou.

Te concentrezi PREA MULT pe partener.

Well, nu vrem să vă învățăm de rău, dar acum sincer! În timpul sexului poți să fii şi puțin egoist şi să te concentrezi pe propria plăcere. Evident că trebuie să vă simțiți amândoi bine. Şi tocmai de-aia concentrează-te puțin şi pe ce-ți place ție. E o situație win-win ;)

Gândeşti prea mult!

Come on! Sexul nu e matematică şi nici vreun proiect pentru care ți-a fixat cineva un deadline. Bucură-te de moment şi lasă rațiunea pentru altă dată. E momentul să asculți mai mult de instinct!

Nu ceri ceea ce vrei.

Nu trebuie să faci vreo petiție sau să-i dai lui iubi o listă cu pretenții înainte. Dar nu strică să îi spui, totuşi, ce şi cum îți place. Sigur găseşti tu o cale în vâltoarea pasiunii. La fel şi dacă nu-ți place ceva. Dacă nu spui şi nu arăți ce şi cum, iubi s-ar putea să nu se prindă şi să creadă că e suficient, iar tu să nu fii de aceeaşi părere.

Uiți de protecție.

Poate pe moment nu crezi că e o greşeală, mai ales dacă eşti cu iubi de mult timp. Dar ştii vorba aia: better safe, than sorry! Aşa că nu mai pierde din vedere aspectul ăsta, dacă nu ați hotărât împreună că e momentul să renunțați la protecție.