Când faci sex, ultimul lucru pe care ți-l doreşti este să devină boring. Şi pentru asta există diferite poziții pe care să le încerci. Doar că nu toate sunt chiar atât de simplu de pus în aplicare. Chiar dacă în teorie sau în filme aşa par.

Uite patru poziții sexuale care s-ar putea să îți dea mai multe bătăi de cap decât ai crede vreodată.

6 chestii din filmele pentru adulți la care nu se aşteaptă nimeni de fapt în viața reală

Sexul la perete

Ai văzut poziția asta prin o mulțime de filme şi totul pare simplu şi super hot, nu? Well, nu e chiar atât de simplu cum pare. Pentru că unghiul de penetrare nu e deloc cel mai comod şi amândoi trebuie să aveți o musculatură foarte bună a picioarelor pentru a menține poziția aia care le place atât de mult regizorilor.

Doggy style

Nu pare deloc o poziție grea, ba din contră. Dar este super confortabilă doar pentru cele care sunt suficient de flexibile cât să-şi arcuiască spatele astfel încât să nu existe o diferență de nivel față de partener. Anyway, cu puțin exercițiu puteți ajunge acolo. Şi merită!

Sexul în cadă

Din nou o poziție care este printre preferatele regizorilor şi scenariştilor de la Hollywood. Dar care este destul de complicată pentru viața reală şi pentru căzile noastre de toate zilele, în care abia încapi de unul singur, darămite să te mai şi "înghesui" cu cineva. Anyway, dacă silueta sau dimensiunea căzii vă permite, merită încercată. Atenție, însă, la accidentări, pentru lucrurile pot deveni... alunecoase.

Sexul cu picioarele în aer

Guys, poate vouă vă place să vă vedeți iubita cu picioarele în sus la propriu, dar gândiți-vă şi la ea când o puneți în postura asta! E genul de poziție în care e nevoie de destul de multă flexibilitate şi, surpriză!, nu toate tipele obişnuite sunt la fel de antrenate ca fetele alea din filme care ar putea să-şi pună şi picioarele după cap. Deci, nu forțați nota. Iar voi, ladies, nu riscați o accidentare doar pentru că nu vreți să-l dezamăgiți pe iubi ;)