Când o tipă e mult mai scundă decât partenerul, sexul s-ar putea să fie o provocare. Pentru că nu e tocmai simplu să găseşti pozițiile potrivite, în care înălțimea chiar să nu mai conteze. Iar clasicul "misionar" devine boring după o vreme.

6 accidente care se pot întâmpla în timpul sexului

Aşa că ne-am gândit că v-ar pride bine să ştiți că există câteva poziții care anulează diferența de statură. Şi cum în general într-un cuplu tipul este mai înalt, sunt, până la urmă, aplicabile cam pentru toată lumea.

Aveți pe acasă un scaun de bar? Perfect! O să vă placă să-l folosiți. Dacă nu, puteți apela la o masă, la o comodă mai înaltă sau la maşina de spălat. Ideea e ca "lucrurile" să se alinieze şi să vă concentrați pe actul în sine, nu pe cum să faceți ca unghiul de "abordare" să fie unul comod pentru amândoi.

Nu aveți chestii înalte prin casă? Well, atunci puteți să vă întoarceți în pat. La marginea lui, ca să fim exacți. Reglajele le faceți voi, în funcție de înălțimea patului.

Ştiați că se poate face sex stând jos, da? Well... E o idee foarte bună în cuplurile cu diferențe mari de înălțime, iar dacă în primele două cazuri tipul se bucură de tot controlul, aici lucrurile se inversează. În plus, puteți să vă ajustați poziția picioarelor când obosiți sau apar crampele (da, s-ar putea să se lase şi cu de-astea).