Patru zile de distracție la intensitate maximă. Aşa aş descrie pe scurt experiența de la Untold, alături de o parte din prietenii mei şi din gaşca Famous Production.

A fost cel mai bine organizat festival la care am mers ca spectator. Nu se stătea la cozi mai mult de câteva minute. Au existat multe locuri de luat masa, pentru toate gusturile. Am apreciat în special standul cu mâncare indiana.

Atmosfera a fost incredibilă: zeci de mii de oameni care cântau şi dansau la unison, un line-up divers, de la raggae, muzică electronică, până la pop şi jazz. Am apreciat scena de jazz şi am încercat să văd cât mai mulți artişti evoluând pe ea. John Newman a avut un show genial, de la lumini până la prestația lui.

Referitor la Cluj, îmi place mult oraşul. Oameni calzi, amabili, străduțe cochete pe care poți rătăci ore în şir fără să te plictiseşti. Grădina botanică este superbă, am petrecut câteva ore acolo, la aer curat, un refresh numai bun între două nopți de distracție.

Dar cel mai important e că am fost înconjurat de oameni dragi şi că ne-am simțit foarte bine la Cluj. Cu siguranță vom reveni!